Hogyan helyezd ki a QR kódos menüdet

Digitális menüd elkészítése után elhelyezheted weboldaladon, Facebook oldaladon, hogy vendégeid meg tudják nézni éttermeden kívül is, viszont első sorban az asztalokra szokás kihelyezni, QR kódos formában.

Sarki tanszék qr kód
Sarki tanszék megoldása a QR kód kihelyezésére

QR kód generálása

Ha digitális menüdet a BistroSysnél készíted el, akkor az admin felületeden egyszerűen generálhatsz QR kódot. Bejelentkezés után a „QR Kódok” menüpont alatt tudsz nyomtatáshoz generálni QR kódokat.

Digitális menü nyomtatása QR kódok segítségével admin felületen
Digitális menü nyomtatása QR kódok segítségével admin felületen

Itt alap esetben, QR kódos étlap esetén az asztalszám megjelenítését „Elrejt” opcióra kell állítani, majd a „Kódok generálása” gomra kattintva az „A4 előnézet” alatt láthatjuk is QR kódjainkat. Ezeket jobb klikk „Kép mentése másként” módszerre lementhetjük eszközünkre, de a „Nyomtatás” gombra kattintva rögtön nyomtathatjuk. Ezen kívül számtalan opciót találunk, például színek állítását, háttérkép feltöltését, laponkénti QR kód számot, hozzáadott szöveget és így tovább…

QR kódos étlap nyomtatása
QR kódos étlap nyomtatása

Hogyan helyezzem ki a QR kódokat asztalaimra?

Az asztalokra kihelyezésnek több módját is láttuk már, de van amelyiket jobban ajánljuk.

1. Laminált papír két oldalú ragasztóval

A rendszerünkből kinyomtatott QR kódokat először kivágva majd laminálva és ismét kivágva kétoldalú ragasztóval lehetséges az asztalokra ragasztani. Ezt házilag, gyorsan meg lehet csinálni, de nem javasoljuk, mert ez a módszer a legkevésbé tartós.

2. Matricával

Műanyag anyagú, víz és fény álló matricára nyomtatva az asztalon tartósan kint lehetnek a QR kódos étlapok. Matricákat nyomdák tudnak készíteni, illetve ha szeretnél tőlünk tartós matricákat kapni, akkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

BistroSys tartós QR kód matrica
BistroSys tartós QR kód matrica

3. Papírtartó plexiben

Papírtartó plexiben szimplán nyomtatott papírt tudsz elhelyezni, ami nem fix elhelyezésű az asztalokon és van esély rá, hogy nyoma veszik.

4. Asztal fóliába nyomtatva

Az egyik ügyfelünk fóliával vonja be asztalait, hogy azok designosabbak legyenek és hosszú távon megvédje az asztal anyagát. A teljes asztalra ragasztott fólia grafikájávan helyezte el a BistroSyses QR kódját is, így még tartósabbá téve azt.

Mi a második módot, a matricák nyomtatását szoktuk javasolni, mert a fólián kívül az a legtartósabb, biztonságosabb és kényelmesebb is, hiszen ha felveszed a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akkor 48 órán belül készítünk neked és elpostázzuk.